Det nærmer seg, nå er det bare en snau uke igjen før vi starter. Sekkene er pakket, og vi har forsøkt å stroppe på ski, staver og pulk. Det ser ut til å gå helt fint, men håpet er at vi kan komme oss raskt opp på fjellet å bruke skiene og pulken som normale folk. Sekken til Anders veier 24,7kg fra start på første etappe, Susanne sin veier 15,6kg. Kløven til Mons klokker inn på 4,2kg. Dette bør være overkommelig, men vi må nok regne med tyngre sekker etterhvert.

Skiene og pulken plukker vi først opp på Ljosland fjellstove, og vi håper det er skiføre så snart vi kommer oss oppover i høyden.

Vi har bestemt oss for å starte turen med Hilleberg Nallo 3 GT istedenfor Helsport fjellheimen superlight 3 Camp. Hilleberg teltet veier 1kg mer, men tåler til gjengjeld en god del mer vind. Det har vært en del ruskevær på fjellet den siste tiden, så da tar vi ingen sjanser. Vi starter også turen med tjukke soveposer som bør holde oss gode og varme til godt under -10 grader. Det skal bli herlig å bytte over til lettere sommerutstyr når den tiden kommer. Jeg vil tro vi kan redusere basevekten på sekkene med 4-5kg totalt, bare ved å bytte ut soveposer, telt, liggeunderlag og noe klær.

Vi gleder oss!

Sekken til Anders med full vinterutrustning

Kategorier: Før turen

4 kommentarer

Anne Brennhovd · 26. april 2018 09:55

Ønsker dere en super tur♥️

  Regi Lesjø · 29. april 2018 11:27

  Ønsker dere en flott tur!
  Avsluttet selv Norge på Langs sommeren 2017.

   Anders · 29. april 2018 11:29

   Tusen takk!:) Noen tips til vellykket tur?

Mona Mangion · 2. mai 2018 06:28

Ha en knall tur og ta godt vare på hverandre. Skal følge med dere, nyt turen??

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.