Det ble en liten treningspulktur i helgen. Lørdag morgen kjørte vi til Nordstul for å gå en tur på Blefjell. Med 15 kuldegrader og 10m/s midt i fleisen gikk vi ca 6km og 300 høydemeter før vi slo leir. Søndag morgen våknet vi til en fantastisk soloppgang, men det var fortsatt litt vind og kaldt. Etter å ha smeltet nok snø til hele dagen reiv vi leieren og pakket pulkene. Deretter gikk vi en liten topptur før vi satte kursen hjem. Totalt gikk vi drøyt 15km, så dette var i hovedsak en kosetur.

This weekend we took our skies, pulks and enormous sleeping bags out for some mountain air. On Saturday we drove to Nordstul to explore our way to Blefjell. With 15 celsius below and wind speed of 10m/s strait in our well covered faces we set up camp after 6km and 300 meters climbed. Sunday morning we woke up to a spectacular sunrise but it was still windy and freezing. After melting snow for our water supply for the day, we packed up. Leaving the pulks down below we climbed a small hill for a lovely view before returning home.

Kategorier: Før turen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.