I kveld har vi laget førsteutkast av pakkelistene. Alt utstyret er strødd utover i leiligheten for å få ett overblikk. Deretter har vi veid alt sammen og skrevet ned to pakkelister, en for hver av oss. Du kan se alle detaljene under planlegging i menyen. Det kommer helt sikkert til å bli noen endringer både før turen og ikke minst underveis. Vi er usikre på hvilket telt vi skal ha på fjellet i starten av turen og om vi skal gå for jetboil eller primus. Foreløpig ser det ut til at vi starter med Helsport fjellheimen superlight 3 Camp og bensin primus, senere kan det være at vi bytter ut primusen med jetboil. Vi starter også turen med varme soveposer som blir byttet utover sommeren.

Tonight we finished the first draft of our packing lists. Our gear covering the whole walk-able surface of our appartement, trying to get some overview. Then weighing everything and writing two lists, one for each of us. You can see all the details under «planlegging» in the menu. Expect some changes before and during the trip. We are still considering which of our tents to use in the mountains at the start of the trip, and weather to use the jetboil or primus. At the moment our choice of tent in the beginning is Helsport fjellheimen superlight 3 Camp and the primus stove. We also start with warmer sleeping bags and then switch them out for lighter ones during the summer.

Kategorier: Før turen

2 kommentarer

Hauke · 17. februar 2018 08:11

I think the Primus is the better choice. You never know where to get fuel the next time, but there will always be someone around who has some petrol for his car, chainsaw or snowscooter. That’s why I am going to use a multifuel. Have a good trip, god tur!

    Anders · 17. februar 2018 09:15

    Thats also my thoughts, but the jetboil is lighter, easier and faster. We will start with the multifuel, and switch it out with the jetboil if we need to.

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.