Nå har vi pakket turmat, kart, tørmelk og batterier i pappesker. 17 esker ble det, og alle sammen skal vi få sendt rundt om til forskjellige postkontorer underveis på turen. Det gjenstår noen kart og litt annet stæsj som også skal oppi eskene, men når har vi alle fall god oversikt over hva som gjenstår. 3 sekker med hundemat er også kjøpt inn, men vi venter litt før vi pakker det om i dagsporsjoner. Hundematen skal jo også være med i forsendelsene.

Maps, freeze dried food, dry milk and batteries are now boxed up. Seventeen all together, each of them will be shipped to post offices along our route. Some of the maps still remain to be finished and some other gear that will be added later. Three bags of dog food are also ready to be packed to porsjon sized baggies. These will be added to the boxes later.

Kategorier: Før turen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.