Vi har tegnet rute til bruk på gps, og til dette har vi brukt Lommekjent, det fungerte kjempe bra. Alt man trenger å gjøre er å velge ett startpunkt også kan man trykke på veier eller stier og ruta legges automatisk inn. Lengde på ruta og antall høydemeter vises også underveis slik at man enkelt ser hvor tøff turen blir. Mye raskere og smartere enn Basecamp eller andre tjenester vi har brukt tidligere.

Vi har også kjøpt inn kart, og begynt å tegne inn ruta på disse også, men her gjenstår det en del arbeid. Kartene vi har valgt er Nordeca sin Norge-serie, vi er kjent med kartene fra tidligere og syntes de er gode. Du kan se hvilke kart vi har kjøp inn her.

300 porsjoner frysetørka turmat ligger på loftet nå. Vi har snart nok til en turmat til hver av oss for hver eneste dag vi skal på tur. Vi har tenkt til å ha nesten nok turmat slik at vi kan spise 2 stykker om dagen hele turen. I tillegg er planen å kjøpe inn noe annen mat underveis, men vi ønsker i hovedsak å ha så mye mat klart på forhånd. På den måten blir det enklere å beregne budsjettet for turen. Vi liker best «Real», men har også en del «Summit to Eat», «Trek’n Eat» og «Norsk turmat». Kommer nok til å bli rimelig lei frysetørka turmat når turen er ferdig.

We’ve drawn up our route on the GPS and for that we used Lommekjent , whitch worked really well. All you need to do is to pick a starting point and then you can click on roads or paths and your route will automatically assemble. The length of the route and meters climbed will also show, so you can easily see how challenging the hike will be. Much quicker and easier than using Basecamp or other services we’ve tried before.

The maps are bought and are in prosess of being drawn. But a lot of work still remain, there are over fifty! We’ve chosen the Norge-serie maps from Nordeca, we are familiar with them and have been happy with them in the past. You can see whitch maps we’ve bought here.

300 freeze dried meals are bought and stacked in the attic. Soon there will be enough for each of us for our whole trip. The plan is to have two each, every day. In addisjon to that we have to buy food along the way. We prefer «Real»‘s freeze dried food but we also have some «Summit to eat», Treck’n Eat» and «Norsk Turmat». Will probably be thoroughly sick of freeze dried meals before the trip is over.

Kategorier: Før turen

3 kommentarer

Anne Brennhovd · 28. oktober 2017 09:16

Ønsker dere lykke til med planleggingen. Det er halve turen?? Det er mye som skal huskes og tenke på. Samtidig med spenningen rundt hele opplegget. Gleder oss til å følge dere??

    Anders · 29. oktober 2017 16:05

    Tusen takk! Vi har planlagt en del, men fortsatt er det mye som gjenstår. Skal prøve å legge ut litt underveis frem mot turen og selvfølgelig underveis også.

Vivian · 18. oktober 2020 23:08

Hei 😊 hvilke kart kjøpte dere? Skal bestille til vår tur men usikker på hvilke kart vi trenger.

Takk for en nyttig og fin deling av turen 😃🙏

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.