Nå har vi endelig bestemt oss, vi skal gå Norge på Langs fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Turen starter rundt 1 mai og varer til og med 31 oktober, det er i alle fall så lenge permisjonen varer så får vi se hvor lang tid vi bruker. Planen er å gå mest mulig i skogen og i fjellet slik at vi slipper å gå så mye på vei. Vi har tatt oss veldig god tid, og siden vi starter så tidlig møter vi nok både en tidlig vår og vinter i starten og slutten av turen.

It’s official! We are hiking the length of Norway. From Lindesnes in the south to Nordkapp up north. Starting in the beginning of May and finishing some time in October. Our goal is to spend as much time in the mountains and forests as possible. But some walking along roads can’t be avoided. Considering that we have a whole six months, we can really take our time and enjoy the seasons. We start as spring with snow in the mountains turns to summer-rain with sunshine, evolving in to our favorite season of the year, autumn. We might even end the whole journey with some snow.

Kategorier: Før turen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.