13. oktober

Vi våknet til vinden som ulte utenfor, heldigvis kom vinden fra sør øst som meldt og teltet sto fjellstøtt. Vi har nemlig tatt med oss doble stenger slik at vi ikke trenger å bekymre oss nevneverdig. Vi pakket sakene og gikk avsted videre nordover og etter noen få kilometer på veien tok vi av på sti opp mot Čuorihančompa. Her var vi oppe på nesten 300 moh og det merket vi godt. Vinden var så sterk at både to og firbeinte gikk på skrå bortover. Da vi nådde veien som går til Gjestvær ble det stående sjokoladebespisning i vinden. Vi sjanglet oss videre bort til E69 og deretter videre nordover. Ved veien inn til Skarsvåg hadde vi håpet å kunne sove på en campinghytte, men de var stengt for sesongen. Derfor gikk vi ca en kilometer videre og slo opp teltet ved et lite vann ved siden av veien. Planen var opprinnelig å gå til Knivskjellodden i morgen og Nordkapp på mandag den 15. oktober, men det er meldt et fryktelig regnvær på mandag og da fremskynder vi målgangen med en dag. Dette blir altså vår siste leir før vi når Nordkapp i morgen!

Tufjorden

Store Altsula

Mons ville ut av teltet på morgenen og lufte pelsen i vinden


3 kommentarer

Camilla · 13. oktober 2018 19:29

Wow, tenk at dere snart har nådd målet. Ganske sykt å tenke på egentlig. Kos dere med de siste kilometrene i morgen, jeg kommer til å tenke på dere hele dagen! Gleder meg umåtelig masse til å få dere hjem igjen da<3

Sven · 14. oktober 2018 14:40

Gratulerer med den fantastiske reisen! Takk for den flotte turen!

What a trip that has come to an end. I´m glad that I´ve found your blog finally and I´m grateful for sharing your journey with the public as well. You are a very sympathetic couple / trio incl Mons…;).

I read everything on your blog and now I´m fired up for doing a similar trip next year. Maybe I could ask you some questions about your tour later?

At the sametime I already feel kind of an vacuum in my everyday life without your blog reports, because you have made it! How crazy is that? How does it feel for you having reached the Nordkapp and knowing that this trip is over now?

    Anders · 14. oktober 2018 21:42

    Hi! We are happy to hear that you enjoy the blog and that we have inspired you to do something similar. If you have any questions feel free to contact us. Its a strange feeling to have walked for so long and now finally reach Nordkapp. The next week we will use to acclimatize before going back to every day life.

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.