10. oktober

Anders hadde sovet dårlig i natt, liggeunderlaget kan ikke blåses skikkelig opp fordi da blir det bare mer ødelagt, humøret var derfor dårlig. Vi satt i marsj og etter noen få minutter var vi ved Skarvbergtunnelen som er snaut 3 kilometer lang. Vi var litt usikre på hvordan det ville være å gå igjennom, men det gikk overraskende bra. Med hodelykt på hodet og refleks på sekken var vi i alle fall godt synlige.

Vi gikk og gikk og kan egentlig ikke huske så mye fra denne strekningen, men det var fin utsikt utover fjorden og bra vær i alle fall. Da vi kom til Molvikelva bestemte vi oss for å slå leir. På vei opp bakken ble vi stoppet av to stykker i en bil, det viste seg at de hadde planer om å gå Norge på langs til neste år. Etter at vi hadde snakket en stund fortsatte vi oppover bakken og fant en brukbar teltplass. Det begynte å snø skikkelig tett, men det ga seg heldigvis raskt.

Utover kvelden fant vi ut at det var to stykker fra Belgia som snart skal starte sin tur fra Nordkapp til Lindesnes, de kan følges på https://lostinthehills.com/. Etterhvert fikk vi også et flott nordlys utenfor teltet, en fin avslutning på dagen.

Nordlys på kvelden

Merkelige steinformasjoner langs veien

Anders og Mons forran formasjonene

På vei gjennom tunnellen


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.