9. oktober

Etter noen dager i Olderfjord var det godt å komme seg ut å gå litt igjen. Det var oppholdsvær og selv om hele dagen ble gått på asfalt var det fint å gå. Etter et lite stykke fikk vi se en Havørn på veldig nært hold, den svevde rett over oss før den satte kursen utover fjorden. Vi gikk relativt raskt og det ble bare ett sjokoladestopp i løpet av hele dagen, men det gikk greit. Da vi slo opp teltet fikk vi i oss to turmat hver og ble gode og mette. Det ble en tidlig kveld i teltet og siden det var overskyet var vi heller ikke ute for å se etter nordlys. Istede brukte vi tida på og lese og høre på podcast. Etter en liten stund i teltet kom det ett smell fra Anders sitt underlag, og vipps så har begge underlagene vår delaminert. Susanne har fått låne ett tjukt å godt exped underlag, mens Anders må slite seg igjennom resten av turen med sitt som sannsynligvis kommer til å delaminere videre.

De nederste luftkanalene er delaminert og blitt en stor pølse.

Ørna kom så raskt på oss at vi ikke rakk å ta ett skikkelig bilde

Susanne og Mons slapper av ved teltet

Fint å gå langs fjorden


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.