3. oktober

I dag skulle vi endelig få kommet oss litt inn i Stabbursdalen nasjonalpark, i går gikk vi stort sett bare på grensen helt i vest. Dagen begynte med mye av det samme lettgåtte terrenget som i går og vi gikk stort sett på grensen av parken i dag også. Det var kun på slutten av dagen at vi kom litt lavere i terrenget og inn i bjørkeskogen og følte at vi faktisk var i Stabbursdalen. Likevel er nok ikke E1 den beste ruta for å få oppleve alt det denne nasjonalpark har å by på. Vi fikk ikke nok ikke helt det inntrykket som vi på forhånd hadde håpet på, men det betyr bare at vi er nødt til å dra tilbake hit en annen gang. Når vi nå skal prøve å skrive dette innlegget noen dager etter at vi var der, sitter vi faktisk ikke igjen med noen spesielle minner hverken i hodet eller på kameraet. Det eneste som kanskje gjorde litt inntrykk var ett slags juv ved siden av teltplassen vår, men vi glemte å ta bilde av det.

Vi kom oss tørrskodd over elva

Mye av dagen gikk vi i terreng som dette

Mons har det kjempefint og får masse kos når vi har slått leir


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.