30. september

Vi hadde egentlig ikke planlagt å ta en hviledag her på Jotka, men fant ut at det passet ganske bra. Her har vi strøm på kvelden, gode senger og en varm og fin hytte som vi kan slappe av i.

Etter frokost hilste vi på huskyene, det var ca 30-40 stykker og vi koste med alle som ville. Hunder som står ute hele tiden er veldig møkkete og Susanne sine fingre var helt svarte etter all kosingen. Det var også valper å hilse på, 6 av dem var 4 måneder og 9 var bare 4 uker gamle. Det hadde vært kjempe fint å ta med seg ett par valper videre på turen, men de skal nok brukes til hundekjøring når de blir store.

Resten av dagen gikk med til å slappe av i hytta og ikke så mye annet. På kvelden fikk vi fyrt opp saunaen og det var skikkelig deilig. Vi satt der inne i en drøy time å fikk også vasket oss. Vi gikk ganske tidlig til køys og fikk en god natts søvn.

Joatkajávri Fjellstue

Joatkajávri Fjellstue

Fire uker gamle valper

Fire måneder gamle


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.