23. september

Vi fikk hjemmelaget brød til frokost på Madam Bongos og det smakte. Deretter pakket vi oss ut av hytta og la i vei mot Kautokeino, en liten tur på rundt 11 kilometer. Mons var i godt humør, kløven var tom og Anders hadde lagt den i sekken sin. Det tok en god stund og bli ferdig med rulling, snusing og kosing før vi fikk ett ordentlig tempo. Vi tok en liten sjokolade pause, men ellers gikk det ganske raskt og vi var fremme i Kautokeino ved 13 tiden. Her tar vi en hviledag før vi fortsetter på tirsdag den 25. Vi merker at vi begynner å nære oss slutten på turen og det er veldig rart. Det er fortsatt langt over 300 kilometer igjen og rundt 20 dager så egentlig er det jo langt igjen. Vi får bare håpe at snøen ikke kommer alt for tidlig.

Lange rette strekninger


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.