13. september

Vi rydda oss ut av hytta og la i vei mot Goldahytta 13 kilometer unna. Det blir en kortere dag i dag, men planen er å gå bort til treriksrøysa i tillegg. Vi kan sette fra oss sekkene på hytta også er det 3 kilometer bort til treriksrøysa og det samme tilbake.

På vei bort til Goldahytta fikk vi dekning og ringt hjem. Vi ble sittende en stund og snakke i telefonen og spise sjokolade og nøtter. Turen fra Gappo til Golda er veldig lettgått og fin og vi var fremme før vi viste ordet av det.

Vi skrev oss inn i protokollen og tok inn sakene våre. Deretter spiste vi lunsj og slappet av før vi satte kursen mot treriksrøysa. Turen bort gikk raskt og fint og vi tok noen bilder både ved røysa og på vei bort. Tilbake på Goldahytta møtte vi de samme folkene som var på Gappo og vi hadde enda en hyggelige kveld.

Susanne og Mons på vei bort til treriksrøysa

Anders er like høy som treriksrøysa

Vi klarte ikke å klatre opp på den

Rett nedenfor Gappohytta er det flotte jettegryter og formasjoner etter tusenvis av år med mye vann i elva

Fjellet Bárrás er et tydelig landemerke i området


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.