5. september

Dagen er brukt til å spise godteri, chips, tacowraps og thai. Det er godt å fylle opp energilagrene og slappe av litt. Vi har hentet pakken vår og oppi der lå det blant annet et nytt par med fjellsko til Anders. De gamle skoene holder ikke lenger tett hele dagen og sålene er så og si utslitt. Vi har også handlet inn resten av provianten som trengs, så nå er vi klare til neste etappe.

Vi har gjort om litt på ruta for neste etappe også. Egentlig skulle vi gått til Birtavarre, men fant ut at det blir en omvei. Derfor ringte vi til Saraelv Villmarkssenter og avtalte å sende neste pakke dit. Dette gjør at vi ikke får handlet i butikken, men dette fikser Anders sin lillesøster for oss og vi får dermed alt vi trenger i pakken som blir sendt.

Det blir noen mil på vei de neste to dagene, men så kommer vi oss opp i fjellet igjen. Høsten er kommet og vi gleder oss til å fortsette videre nordover.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.