4. september

Etter en herlig natt i Klokkardalen våknet vi til sol og skiftende skydekke. Tåkå lå på toppene og det hele var ganske så flott. Det er lite som slår det å sove på fjellet på om høsten i en god og varm sovepose. Egentlig skulle vi ønske at vi kunne bli her, men vi må videre nordover.

Kjervelvdalen er siste del av dette fantastiske området på vei mot Bardufoss. Dessverre lå tåka over Istindan og vi fikk derfor ikke sett toppene. Etter noen få kilometer kom vi til Brannskognessetra, en av de flotteste setrene vi noen gang har sett. Den som har en slik plass er virkelig heldige…

Vi fulgte traktorveien/grusveien helt ned til Flismoen og derfra fulgte vi veien helt inn til Bardufoss. Her tar vi en hviledag før vi fortsetter mot Birtavarre på torsdag. For Anders er det litt gøy å være tilbake her i Bardufoss hvor han var i førstegangstjeneste. Susanne syntes stedet virket ganske stusselig så vi får ta en liten rundtur her i morgen for å rette opp det inntrykket.

Brannskognessetra

Hopplahoppsen

Bardufoss!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.