2. september

Siden vi ikke har funnet noen særlig god løsning for å proviantere mellom Narvik og Birtavarre er vi nødt til å gå innom Bardufoss. Vi må derfor gå en del på vei og får dermed ikke gått ruta mellom Lappjordhytta og Dærtahytta. Dette er i følge flere vi har snakket med selve Indrefilèten i Indre Troms. Planen er derfor å gå på vei fra Sørdalen og nesten til Setermoen. Derfra går vi i området ved Istindan, blant annet Klokkardalen og Kjervelvdalen før vi går det siste stykket på vei til Bardufoss. Ut av Bardufoss blir det igjen noen mil på vei før vi er skikkelig oppe i fjellet igjen.

Den siste delen ut av Isdalen gikk fint, elva går inn i et juv med flere fosser. Isdalen har i det hele tatt vært kjempe fin selv om vi hadde håpet på bedre sti. Nede på veien gikk det radig, Susanne skravla i telefonen og glemte helt at hu var både tissatrengt og sulten. Værmeldinga hadde skiftet fra regn til overskyet og ganske varmt. Dalen er ganske fin å gå i, men det blir kjedelig og monotont på vei. Det skjedde ikke noe spennende bortsett fra noen kuer som kom løpende bortover et jorde for å hilse på oss.

Vi hadde håpet å komme oss litt opp i terrenget, men etter 24km gadd vi ikke mer. Teltet ble slått opp 50 meter fra veien på en liten høyde etter Grenaker. Teltplassen var skeiv og dårlig, men det får duge for en natt. I morgen skal vi opp i fjellet igjen og gleder oss til det.

Isdalselva

Isdalselva

Vi legger Sørdalen bak oss og labber i vei på vei…

Noen leirplasser er dårlige andre er gode


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.