19. august

Det har regnet i hele natt, flere ganger våknet vi av regnet som plasket ned. Lyden var så høy at det ikke var mulig å prate sammen, i tillegg blåste det ganske mye. Heldigvis har vi bytta ut det superlette Helsport teltet med et tyngre og mer solid Hilleberg telt. Vi har bestemt oss for å ta en hviledag i dag, da slipper vi å bevege oss noe særlig i dette ruskeværet.

I løpet av dagen steg elva nermere halvannen meter. Små bekker hadde vesentlig mye mer vann og den tørre fine teltplassen vår ble i løpet av dagen ganske våt. Vi bruker ett liggeunderlag i skum i forteltet, og når vi satt oss på det surklet det i bakken under. I løpet av turen har Mons gnaget to tre hull i underlaget også, så det blir litt vått dersom bakken er veldig våt.

Det skjedde ikke så mye på hviledagen, Susanne leste på kindelen sin og Anders hørte på podcast. Mons lå i forteltet og sov store deler av dagen. Da vi skulle lage koke vann til middag ble det derimot litt action. Anders klarte å velte kjelen med kokende vann utover liggeunderlaget i forteltet. Heldigvis gikk det bra med både Mons og Anders, men Mons ble ganske redd og spratt rett inn i innerteltet og la seg sammen med Susanne.

Det ble ikke tatt noen bilder denne dagen


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.