13. august

Vi skal nå gå fra Fauske til Narvik, det meste av etappen går utenfor allfarvei. Distansen i luftlinje er drøyt 15 mil, og sekkene blir derfor ganske tunge. Susanne sin veier 26kg, Anders sin veier 30kg, dette er med fjellsko i sekken og Joggesko på beina. Vi har beregnet 15 dager på denne delen av turen, dette er også inkludert 2 hviledager.

Vi tenkte å gå til Øyra Camping som ligger i Nordfjorden, en tur langs grus og asfaltvei på 27km. Så langt kom vi imidlertid ikke. Da vi kom til Straumen fant vi ut at det smarteste var å stoppe og overnatte på campingen her. Susanne hadde hatt et lett overtråkk på morgenen og det begynte å gjøre litt vondt. Dessuten var det en butikk rett i nærheten så vi slapp å bruke av matrasjonene våre.

Det regnet hele dagen så det ble ingen bilder i dag.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.