5. august

Etter en litt lat morgen i grottecampen sto vi opp og spiste frokost. Det var ikke noe hastverk i og med at det er søndag og ikke så langt igjen til Storforshei, hvor vi skal hente mer mat. Etter en liten bit på veien videre nedover Plurdalen tok vi av inn i skogen og siktet oss inn på skaret mellom Granliknabben og Kallfjellet. Terrenget her var kronglete og bratt, men vi fant en ok vei igjennom. Oppe ved Skardmyra kom vi over en kjempe flott multemyr der det var mye modne bær. Susanne erklærte med en gang at vi skulle ta en pause, og plukket raskt frokostbollen full av multer.

Etter bærplukkingen bar det videre igjennom skaret og ned mot Grønnfjelldalen. Vi siktet oss inn på den ene traktorveien som gikk inn til gården ved Inder Fagerjorda. Deretter gikk vi videre nedover dalen mot Storforshei. Det begynte å regne ganske mye og fortsatte hele kvelden. Vi gikk helt ned til Rasteplassen midt mellom Henrikforsen og Dunderforsen hvor vi slo opp tarpen og teltet. Vi var rimelig gjennombløte og Anders fant ut at regntrekket på sekken ikke holdt mål.

Vi la oss raskt i teltet, til middag ble det bare sjokolade og nøtter. Da vi endelig var blitt tørre og varme igjen sovnet vi fornøyde i soveposen begge to.

Endelig en skikkelige multemyr!

Plukke plukke plukke!

Bushwacking over skaret


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.