3. august

Etter frokost ble vi sittende sammen med Thomas og snakke en god stund, vi delte erfaringer om turen og kikket på bilder. Vi avtalte med sjefen på fjellstua å bli kjørt bort til grensa for å handle på matbussen. Dette er en ordning der to busser står parkert rett på andre siden av grensa hvor man kan handle godis, brus, øl, tobakk og matvarer.

Da vi var tilbake fra matbussen slappet vi av med brus, chips og godis på rommet. Her på Umbukta har de både tv og Internett, det er luksus! Vi ble på rommet helt til klokka 18, da gikk vi for å spise middag. Susanne spiste en liten hamburgertallerken og Anders spiste en stor. Vi ble sittende en liten stund med Thomas etter middag også, og han hjalp oss med å vaske linsa på kameraet. Linsa har blitt veldig smussete, og vi har ingen ting som er rent nok til å vaske den med.

Resten av kvelden ble brukt til å se på sommeråpent med Lars Monsen. De har kommet seg til Indre Troms, et område som vi også skal innom. I morgen går vi videre mot Storforshei for å hente neste pakke med forsyninger. Deretter går vi videre mot Fauske, og ikke Sulitjelma som opprinnelig var planen.

Umbukta fjellstue

Matbussen

Hviledag med masse godsaker


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.