29. juli

På morrakvisten blåste det såppas at vi våknet i teltet og det var vanskelig å sove videre. Likevel klarte vi å få litt mer søvn før vi sto opp ved 8 tiden. Mons lå å koste seg i vinden utenfor teltet, mens vi satt inni å spiste frokost.

Vi gikk avsted med retning mot Krutvatnet, stien over fjellet var fin og følge, men vi klarte å bomme litt på den her og der. Ingen krise, og alt i alt sparte vi nok noen meter på «snarveiene» vi tok. Det blåste en del på vei over fjellet, vinden fikk vi i ansiktet og etterhvert mer fra siden. Været var veldig merkelig, høy luftfuktighet og varmt, på nippet til å regne hele tiden, men det kom ingenting.

Lunsjen spiste vi ved Brundreinbekken, her lå vi i le for det meste av vinden. I tillegg var det flere små jettegryter langs elva. Vi spiste og slappet av en god time før vi gikk videre ned mot Krutvatnet.

I følge værmeldinga skulle det ble mye nedbør i løpet av natten. Vi bestemte oss for å benytte statskog sin åpne koie ved Krutvatnet. Da vi kom til hytta møtte vi Thomas, en tysker, som også går Norge på langs. Han startet 15. mai og skal være ferdig i starten av oktober.

Krutvatnet

Susanne og Mons, snart fremme ved hytta

Statskoghytta vi sov i

Flere små jettegryter langs elva


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.