28. juli

Vi la i vei fra Hattfjelldal før det ble altfor varmt. Det var meldt nesten 30 grader, men heldigvis ble det ikke så varmt. Fra Hattfjelldal til Tverrelvnes var det rundt 18km, for det meste på vei. Vi gikk ganske raskt og da vi passerte Elvsvatn ble vi stoppet av Kari og Leif på gården der og invitert til å spise jordbær. Vi takket selvsagt ja og fikk jorbær med fløte og hyggelig selskap. Leif skriver bøker om Hattfjelldal og kunne blant annet fortelle om at det hadde vært prøvetaking etter kopper oppe på fjellet Hatten, men at det ikke hadde blitt funnet noe særlig der.

Vi gikk videre til Tverrelvnes hvor vi møtte Gunder og Elisabeth. Her fikk vi kjempe gode Norge på langs boller, kaffe, te og fanta. Vi spiste masse og skravlet med vertskapet der en god stund. Skikkelig hyggelig å få slik service når man er ute å går. Vi fikk tips om at det skulle være veldig bra fiske oppe ved Holmvatn og at det var fint å slå opp telt der oppe.

Oppe ved Holmvatn slo vi leir, det blåste bra, men teltet sto fint i vinden. Dessverre blåste det såppas mye at det var håpløst å fiske, dermed ble det ingen fisk til kveldsmat. Heldigvis hadde vi godis og chips i sekken som vi kunne spise istedet.

Vi fikk boller av Gunder og Elisabeth på Tverrelvnes

Tverrelvnes

Kveldens camp


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.