20. juli

Det var deilig å våkne opp i en god seng og komme til ferdig frokost. Vi spiste godt, det trengs, vi er nødt til å fylle på med kalorier. Etter frokost sendte vi litt saker hjemover, blant annet kart, Susanne sine utslitte staver og kikkerten. Kløven til Mons ble sendt videre til Hattfjelldal, han skal nå gå en hel etappe uten å bære.

Vi måtte også legge om den planlagte ruta gjennom Børgefjell, vi har vært litt for ambisiøse når den ble tegnet inn. Det er enkelt å sette streker på et kart når du sitter hjemme i sofaen, men noe helt annet når du skal ut å gå. Vi gikk ned på YX’en som er kombinert bensinstasjon, byggern, turistinformasjon, fjellrevsenter, elektronikkbutikk og i tillegg driver de med hytteutleie. Her fikk vi verdifull hjelp med å planlegge ruta videre. Planen er nå å gå veien inn til Stotgollomsvatnet, derfra skal vi ta oss til brua over Orvasselva. Videre skal vi innover Virmadalen, oppover Kjukkelelva og inn til Kjukkelvatnet. Deretter setter vi kursen rett mot stien ved Little Susna og følger den ned til Øyum. Videre følger vi veien mot Hattfjelldal.

Vi fikk også handlet det siste som vi manglet til neste etappe, det går i sjokolade, nøtter, brød og pålegg. Frysetørka turmat, tørmelk og diverse andre greier får vi tilsendt. Det ble også tid til en pizza til lunsj, denne ble spist på rommet mens vi så på Monsen minutt for minutt.

Mons lå stort sett og slappet av hele dagen, men det ble noen korte lufteturer innimellom. Han var også med ut da vi satt opp teltet til tørk i sola, og da ville han ikke gå inn igjen. Det beste han vet er å ligge ute og sove.

Vi hadde en kjempe fin hviledag i Røyrvik, Gjestegården var koselig og hadde ganske så god standard, servicen var også veldig god. Vi merker at det er fint å ha en hviledag i uka og kommer nok til å fortsette med det.

Kos i gresset

Teltet tørkes i sola

Nye forsyninger

WiFi!

Det blir spennende å se om denne skjorta fungerer


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.