19. juli

Det var godt å ligge lenge i soveposen i dag tidlig, regnet trommet på duken og det var passe kjølig. Selv om vi hadde rundt 25km til Røyrvik stresset vi ikke med å komme oss avgårde. Regnet dabbet litt av og vi fikk spist frokost ute, det var litt yr i lufta, men ikke noe problem. Teltet var kliss vått da det ble pakket sammen og veide mye mer en normalt. Heldigvis er planen å ta en hviledag i Røyrvik på fredag, vi skal bo på Limingen gjestegård. Da kan vi få tørket teltet og slappet av.

Tempoet var ganske bra hele dagen, vi gikk på grus og asfalt og terrenget var rimelig flatt. Det var overskyet, litt sol og noen få regndråper, herlig å gå i shorts og tskjorte i slikt vær. Mons gikk uten kløv og var som vanlig storfornøyd med det. Vi prøver å avlaste han nå på disse korte etappene slik at han også kan være med hele veien til Nordkapp.

Det ble noen få stopp underveis, men ingen lunsj slik som vi pleier. Istedenfor spiste vi sjokolade og nøtter i store mengder. Det holdt energien på ett greit nivå samtidig som vi sparer apetitten til vi er i Røyrvik, da skal vi fråtse.

Vel fremme i Røyrvik fikk vi hentet posten vår, en stor pakke med proviant, en pakke fra Fjellsport.no og en fra XXL. Susanne har kjøpt seg nye staver, skjorte med insektskjold og sokker, Anders har også fått to par nye sokker. Etter at vi hadde fått handlet litt gikk vi opp til Gjestegården og fikk oss ett fint rom. Her spiste vi også middag og drakk hver vår øl. Anders spiste elgkarbonader og Susanne fikk kyllingfilet. Herlig å få litt annen mat enn frysetørka! Vi blir her til lørdag før vi fortsetter videre nordover mot Hattfjelldal.

Endelig fremmede i Røyrvik

Susanne i ny skjorte


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.