7. juli

Etter en fin natt i Veresstua sto vi opp og lagde pannekaker til frokost. Mons hadde sovet i uthuset og var kjempe glad da vi slapp han ut. Morgenen gikk stille og rolig for seg for i dag skal vi ha en hviledag. Likevel er planen å gå opp til ett tjern ca 5-6km og bli der i natt, kanskje vi kan fiske litt.

Etter at vi hadde ryddet oss ut av hytta gikk vi avgårde med kurs mot Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark. Vi har helt mistet oversikten over hvor mange nasjonalparker vi har vært innom nå så det begynner å bli en del. Det ble en kort marsj og vi fant en ok teltplass ved Vargtjønna rett innenfor nasjonalparken.

Anders tok frem fiskestanga og fikk fisk på første kastet. Det ble rundt 10 ørret i løpet av kvelden. Susanne slappet av i teltet og leste på kindelen sin, mens Mons lå i lyngen og koste seg. Det var ganske kjølig og en liten bris gjorde at vi måtte ha på Dunjakke og lue, men ved 21 tiden på kvelden kom sola og varmen.

Vargtjønna

Blåfjella Skjækerfjella nasjonalpark

Spennede terreng med både myr og fjell

Ørret nr. 1

Leirplassen

Snart lest alle bøkene på Amazon

Kveldslufting


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.