30. juni

I dag har vi vært 5 stykker på tur, Elin, Sture, Susanne, Anders og Mons. Vi begynte fra fjellhotellet Nordpå og gikk litt forbi Græslihytta. Turen ble på ca 25km og alle sammen var godt fornøyde med det. Det var veldig fint å gå sammen og vi hadde det veldig gøy underveis i dag.

Dagen begynte med sol, men det var friskt og godt oppe på fjellet. Utover dagen ble det varmere og svetten rant. Vi gikk ca 10km, opp til Nautjønna, før vi spiste lunsj. Her ble det brødskiver og turmat, Mons fikk våtfôr og det glei ned i en fart. Vi slappet av en god stund før vi gikk videre nedover mot Græsli. Stien fra tjernet og ned til Hyllingvollen var ikke så godt merket og det var ingen tydelig sti. Elin og Sture skal gå tilbake her i morgen og har derfor fått med seg kartet slik at de finner veien uten problemer.

Vi var slitne da vi var kommet til Græslihytta, og satset på å finne en teltplass i nærheten. Det var litt lite bekker og vann her så vi måtte gå videre mot Seteråtjønna. Ca 1km unna tjernet fant vi en fin plass med utsikt mot vest og øst. Det var ett lite stykke ned til bekken for å hente vann, men det fikk så være. Vi slappet av i sola, spiste og koste oss og hadde det riktig så hyggelig.

I morgen blir det en lang dag for Elin og Sture, så vi får stå opp litt tidlig. De skal først gå 25km tilbake til bilen også kjøre 50 mil hjem igjen. Vi er kjempe heldige som har så snille foreldre som kommer og besøker oss langt oppe i gokk. Vi setter stor pris på dere!

Begge teltene ble satt opp i rekord fart

Tre glade vandrere

Hopplahoppsen

Elin, Mons og Anders

Sture, Elin, Anders og Mons

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.