23. juni

I dag tidlig var Mons veldig urolig, han peip og bar seg og vekket oss. Det viste seg at han måtte veldig tisse, det er utrolig sjelden at han er slik. Vanligvis holder han seg kjempe lenge, og hvis det regner ute gidder han ikke gå ut i det hele tatt. Vi sto opp litt over 8 og fikk lufta Mons, deretter var det frokost etterfulgt av rydding og pakking av leiren. Vi kom oss avgårde litt over 10. I starten gikk vi på grusvei før vi tok av på en traktorvei. I slikt terreng er vi effektive og kilometerne går unna, det er ganske ok for føttene også.

Vi fulgte traktorveien helt ned til Døllibrua, denne var faktisk veldig forseggjort og fin. Videre gikk vi over Brennakollen og innover i Setaldalen. Etter 16,5km tok vi lunsj, det smakte skikkelig godt og vi lå å døste i sola. Anders ble derimot litt rastløs etterhvert og ville videre, men Susanne trengte litt mer tid til å søkke maten. Mons slappet også av i sola, men det var nok litt varmt for han.

Etter lunsj gikk vi i bare trøya, det var litt kaldt på grunn av nordvestlig vind, men når sola tittet frem var det deilig og varmt. Vi har som mål å være i Kvikne tidlig mandag 25. juni, derfor burde vi gå rundt 25km i dag. Det ble ikke noe problem, og da klokken var 17.00 hadde vi allerde funnet leirplass ved umerket vann 1004 sør for Såtålia. I morgen bærer det videre nordover, først over elva Orkla, som må vade. Vi vet ikke hvor stor den er, men håper det skal gå bra. Elven renner ut ved Orkelbogen, som så vidt jeg vet er ett sjekkpunkt under Femundløpet.

Mons slapper av

Døllibrua

Susanne har ikke nok å bære på som det er, så hu fant seg et gevir i tillegg

Plassen til Mons i forteltet

Pelsen må stelles etter en dag med kløv på ryggen

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.