21. juni

Vi tok det med ro i dag tidlig, våknet i hytta ved 8 tiden, da hadde vi tid til å være på jokerbutikken når det åpnet 0830. Det ble litt av en storhandel, brød, pålegg, juice, sjokolade, potetgull, nøtter, godis og jordbær havnet i kurven. Det er greit å fylle på med kalorier når man har sjansen!

I morgen er det meldt vind igjen, ikke så mye som sist men rundt 15 m/s. Derfor har vi bestemt oss for å gå grusveien fra Dalholen mot Fundindammen. Ett eller annet sted langs med denne skal vi finne en plass i le, og ta en hviledag. Forhåpentligvis er vi da i posisjon til å være i Kvikne mandag formiddag den 25.

Det gikk slakt oppover grusveien, det begynte å regne og hagle. Det har vært kjølig de siste par dagene og vi har brukt det meste av tøy. Godt over tregrensa fant vi oss en liten koie å sitte i le av, her spiste vi lunsj og slappet av. Sola tittet fram også og selv om det er kaldt varmet den en god del.

Et lite stykke etter lunsj fant vi en fin plass i le for nordvesten. Vi hadde bare gått 11,5km, men det spiller ingen rolle. Her blir vi til i morgen, lørdag 23. juni før vi fortsetter videre. Denne etappen var det meningen at vi skulle bruke 12 dager på, men vi ligger an til å bruke 11. Det er bra at vi tar innpå litt, vi ligger totalt 8-9 dager bak skjemaet. Uansett har vi 14 dager i backup, og kan muligens få mer dersom vi trenger det.

Susanne og Mons

Et kart over området

Fjellbibliotek

Gikk forbi denne flotte gapahuken

Lunsj i le av ei koie

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.