20. juni

Etter gårsdagens strabaser skulle det bli godt med en god natts søvn. For Anders ble det en litt kaldt natt, kanskje han har mista litt av sin naturlige isolasjon? Susanne sov derimot veldig godt, det samme gjorde Mons. Vi våknet nok en gang til Stekende sol på teltet, heldigvis hjelper det mye å åpne døra og få inn litt frisk luft.

Litt over kl 10 var vi klare til å gå. Vi gikk innom Haverdalsseter også opp mot Storrvatnet. Omveien rundt Sæterberget ble ca 8km, men det blir forsvinnende lite i forhold til hele Norge på langs. Det blåste litt i dag også, men ikke på langt nær så mye som i går. Terrenget ned mot Grimsdslshytta var veldig lettgått og vi gikk helt til fjellcampen rett på andre siden av elva Grimse før vi tok lunsj. Her ble det også tid til en powernap for både to og firbeinte. Susanne lå å leste på kindelen sin.

Etter lunsj bar det opp på snaufjellet igjen. Det var tungt de første 200 høydemeterne, men så flatet det ut og ble flatt og fint å gå. Stien var også veldig tydelig så kilometerne gikk raskt unna. I alle fall føltes det sånn og det er det viktigste. Vi fikk også litt dekning og fant ut at det lå en liten joker butikk nede i Dalholen. Dermed fikk Susanne en flott ide om å gå hele veien ned til Fjellsyn camping, slik at vi kunne ta en rolig frokost med nystekt brød og pålegg i morgen. Dermed gikk vi på litt ekstra på slutten av dagen og sjekket oss inn på en campinghytte. Totalt ble det 28km i dag, uten at det kjentes slik ut i beina. Deilig å få unnagjort såppas mange kilometer uten større problemer!

På vei over Dovre

Mons sover så fort sjansen byr seg

Brua vi hadde tenkt til å krysse var rimelig falleferdig

Vi måtte snike oss over ett beiteområdet og under ett strømgjerde i dag

Mons og Grimsdalen (bildet ble litt skjevt)

Nede i Grimsdalen fikk vi se en cowboy som forsøkte å samle en flokk med kuer

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.