15. juni

I og med at det ble såppas langt på asfalt i går tar vi en hviledag i dag. Det er kjekt å være på Lom Camping der det er toalett, dusj og kjøkken. I tillegg er det en fin og helt flat gressplen å sette opp teltet på. Mons syntes også det er helt topp å ligge i gresset spesielt når det blåser så mye som det gjør.

Anders gikk en liten tur inn til sentrum. Pumpa til Liggeunderlaget måtte fikses, men vi manglet en lang tynn skrutrekker. Sport 1 i Lom hadde dette, og pumpa ble fiksa. På vei tilbake til campingen ble det handlet pizza, is, godis og andre godsaker. Vi spiste oss gode og mette, det er fordelen med å ta hviledag i sivilisasjonen.

Litt utpå dagen gikk også Susanne seg en tur inn til sentrum av Lom. Hun kikket seg litt rundt og kjøpte med enda mer is som vi koste oss med på campinga.

Til middag ble det en helt grei burger, og det ble til og med litt til overs som Mons spiste opp. Ellers lå vi stort sett bare å latet oss halveis inni halveis utafor teltet hele dagen. Beina var såre så de trengte nok en god hvil.

Fin fin leirplass

Mons ligger rett ut og koser seg


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.