9. juni

I dag har vi ikke gjort så veldig mye. Sekkene er ryddet og pakket slik at vi ikke har med oss noe unødvendig videre. Susanne har skyllet de skitne klærne våre slik at vi ikke stinker like vondt. Mons har slappet av på verandaen i hele dag, bortsett fra da vi helte baconfett over maten hans. Da ble han travelt opptatt med å spise alle tørrfôrkulene med fett på. Vi har også kikket på kartene og lagt en liten plan for ferden videre gjennom Jotunheimen.

I morgen starter vi med egg og bacon til frokost før vi skal ut å gå noen kilometer på asfalt. Det skal bli fint å komme seg opp på fjellet igjen, men det er meldt regn i morgen kveld og natt til mandag. Vi kan uansett ikke klage på været, det har vært så mange uker med strålende sol at vi har gått ut av tellinga på antall dager med sol.

Utsikten fra rekkehytta vår er super

Vi koser oss med litt øl mens vi pakker sekkene


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.