30. mai til 2. juni

Vi har hatt ferie noen dager i Geilo. Sjekket inn hos Øen Turistsenter på tirsdag og drar videre igjen i morgen, søndag. Det blir tilsammen 4 fulle hviledager!

Dagene har gått med til å slappe av, se på tv og spise masse junk food. Det er vanskelig å få i seg nok mat på tur, i alle fall for Anders som har en relativt høy forbrenning. Vi har også passet på at Mons har fått i seg bra med mat, og det virker som han også har hatt godt av å slappe av litt. Mons har definitivt ikke blitt noe tynnere, snarere tvert i mot. Nå har vi også beregnet mye mer mat til han fremover.

Vi har gjort litt andre ting enn og bare slappe av også. Det ble et besøk på Dr. Holms, hvor vi spiste på bowl & dine, og tok en drink i baren. Brusletto og Øyo har sine fabrikker rett ved Turistsenteret, så vi har også vært innom begge disse. Videre har Susanne fått kjøpt seg en ny shorts, fordi den gamle har blitt litt stor. Det ble også kjøpt ny Sea to Summit dorullholder, da den gamle ikke lengre var i nærheten av å være vanntett.

I dag, lørdag, har vi sett litt på snødybden på senorge og funnet ut at vi kanskje må legge ruta noen mil lengre øst. Derfor ble det også kjøpt inn ett nytt kart, slik at vi har god oversikt når vi skal navigere. Den opprinnelige ruta går slik: Finse – Geiterygghytta – Kongshelleren – Iungsdalshytta. Men vi vurderer å droppe Kongshelleren og gå Geiterygghytta – Storestølen – Iungsdalshytta da det sannsynligvis er mindre snø der. Vi går uansett til Geiterygghytta, og tar avgjørelsen når vi kommer dit. Det blir en del snø de første 15km uansett, men vi skal nok klare det til fots med gamasjer.

Vi tar en kikk på ruta

Mons avkjøler labbene i elva

Mons slapper av i gresset

Det er alltid kamp om de røde bærene i fruktcocktailen, tenk om DNT hadde slike glass på hyttene sine!

Mojito i baren på Dr. Holms

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.