29. mai

Vi har funnet ut at det beste for oss nå er å ta noen dager fri. Det passer bra i og med at vi når Finse i dag og kan ta toget ned til Geilo, og tilbake igjen når vi er klare for ferden videre. Susanne har vært rimelig knekt de siste 3 dagene og vi kan ikke fortsette før hun har kommet til hektene igjen.

Dagen i dag har gått ganske greit. Vi sto opp tidlig for å rekke ett tog som gikk 14:30. Det var ca 10km å gå fra leiren til stasjonen, men heldigvis var terrenget relativt flatt og en del nedover. Det eneste vi måtte tenke på var å krysse to elver, den ene av Styggelvane, kryssa vi 150 meter fra brearmen Blåisen. Den andre var også en breelv, men den kryssa vi ett stykke lengre ned.

Sture (faren til Anders) var så snill at han kjørte til Geilo for å plukke opp en del utstyr. Ski med tilbehør, skittentøy, og vinterutrustningen ble sendt hjem. På Finse henta vi nye provianter og sommerutrustning. Det ble også tid til en kald øl og en pizza i Geilo før besøket kjørte hjem igjen. Det er ikke bare praktisk med så snille foreldre, men også veldig koselig. Tusen takk for all hjelpen så langt, det setter vi veldig pris på.

De neste dagene tar vi livet med ro i Geilo, vi blir nok her 4 dager, kanskje mer. Susanne må i alle fall bli frisk, og deretter få en dag eller to å komme tilbake til den vanlige formen. Heldigvis har vi beregnet god tid på dette prosjektet, så vi har mulighet til å ta noen dager fri her og der.

Nye provianter på Finse

Blåisen, en brearm fra Hardangerjøkulen

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.