17. mai

I natt var det meldt ned mot null grader, men det ble nok ikke så kaldt. Snøen var fortsatt veldig våt når vi våknet på morrakvisten. Deilig å våkne på en hytte, og i tillegg ikke måtte stresse med å gå videre. Det ble pannekaker til frokost, egentlig en selvfølge, ifølge Susanne. Vi lagde en stor porsjon, da ble det også litt ekstra til lunsj.

På formiddagen vasket Susanne klær og hang de til tørk i sola. Sol har vi faktisk hatt så lenge vi kan huske nå, vi har vert utrolig heldige med været.

Etter at «husarbeidet» var unnagjort, fant vi frem flagget og gikk en liten topptur til den ukjente toppen 1448 rett bak hytta. Flagget ble planta i varden, og instagram bilder ble tatt. Vi ringte også hjem for å høre hvordan det sto til. På toppen bak en stor stein ble vi liggende å døse av i sola, Susanne gjorde litt yoga, mens Anders oppdaterte bloggen.

Nå går vi snart ned til hytta igjen. Resten av dagen skal vi finne ut av hva vi skal ha til middag, vaske oss og slappe av. Det er herlig å være på tur, helt alene i Austheiene.

Gratulerer med dagen!

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.