13. mai

Nok en dag er over og vi har funnet oss en ok teltplass litt inn i skogen ved siden av veien. Susanne sitter midt i ett tørt elveleie og gjør yoga, Mons sover middagslur og Anders slapper av ved teltet. Vi har gått 16,5 km langs Suleskarveien i dag og det har egentlig vært ganske fint, veien er jo fortsatt vinterstengt og derfor uten trafikk. Vi ble litt kjent med han som driver å freser veien oppe i fjellet, han har kjørt forbi oss en 4-5 ganger nå. I formiddag stoppet han og ga oss lefser, for en super overraskelse!

Nede ved Brokkestøylen hadde vi håpet å få kjøpt oss noe mat, men her var det stengt. Vi tok oss istede godt til rette og okkuperte hele plattingen. Her spiste vi lunsj og ventet på Bjarne som kom ved 3 tiden. Endelig ble kvitt skiene, pulken og annet vinterutstyr. Stor takk til Bjarne som er så snill og grei som kjørte tingene våre videre til Haukeliseter ?

Sekkene veier nå 17 og 25 kg, dette er med vann og fjellstøvler oppi, en helt allright vekt. Susanne danset seg videre nedover veien, og vi følte nesten at vi svevet.

De neste dagene skal vi bruke på å komme oss opp i fjellet ovenfor Bjørnevasshytta og videre mot Hovden, hvor vi plukker opp neste pakke.

Yoga i elveleiet

Elven er regulert, pass på!

Stengt

En lang pause ved Brokkestøylen

På vei ned fra fjellet

Kategorier: Norge på langs

2 kommentarer

Camilla · 14. mai 2018 08:05

Husk å la Susanne holde litt på kameraet da Anders! Savner bilder av deg også:)

    Anders · 14. mai 2018 08:18

    Hehe, Susanne er jo verdens største linselus ?, men skal nok få til noen andre bilder etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.