9. mai

Våknet til nok en solfylt dag, og vi hadde store planer om å komme oss ett godt stykke inn på fjellet. Først måtte vi gå rundt Langevatn, et ganske stort oppdemmet vann. Slike vannmagsin er ofte kronglete å gå rundt, og dette var ikke noe unntak. I tillegg lå det dype råtne snøfonner rundt den første delen av vannet. Vi sleit veldig, både med føret og med de tunge sekkene. Heldigvis var det strålende sol, og med godt humør kom vi bare halvparten av distansen vi hadde planlagt. Egentlig skulle vi helt til Gaukhei, men gikk bare 7,5km, og vi var dødslitene når vi slo leir ved Skothommen.

Dager som denne er litt kjipe, men det er godt å tenke på at vi har planlagt veldig godt med tid på turen vår. Derfor tar vi ikke dette så tungt. I morgen fortsetter vi til Gaukhei, og overnatter der. Det er nemlig meldt store menger nedbør.

Endelig ferdig med snøen i nordhellinga

Mons var ikke sliten, han hadde flere raptuser på kvelden

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.