4. mai

Nok en dag på tur, vi begynner å komme inn i rutinene nå. Det tar alltid noen dager før man virkelig finner roen, og alt fungerer som det skal. Sekkene er blitt lettere også, og det hjelper alltid på. Ofte er det nå turene våre går mot slutten, men nå har vi jo bare så vidt begynt. Dette lover godt for de neste 5-6 månedene!

I går kveld på Mons sin siste luftetur, så Susanne en liten mørk skikkelse som sneik seg bort til teltet der Anders lå i soveposen. En grevling! Med en gang grevlingen luktet de sure sokkene som hang til tørk i teltet vendte den tvert, og stakk til skogs igjen. Mons merket ingenting før han var tilbake ved teltet, da fikk han ferten og snuste som bare det.

Dagens etappe ble ca 20km. Vi gikk for det meste på asfalt og grusvei, men tok en liten omvei litt oppe i heia. Vi gikk av på en traktorvei, og her måtte gamasjene på, snøen lå opptil halvmeteren dyp enkelte steder på stien. I tillegg møtte vi ett virrvarr av trær som var knekt av snøen i vinter. Det var også en del trær som var ganaget av halvannen meter over bakken. Her må beveren ha hatt litt av ett festmåltid! Vi ser to mulige scenario her:

  1. Beveren har gått oppå snøen og ganagd av trærne.
  2. En ny variant av beveren, altså giraffbeveren, har vært på ferde.

Vår første pakke med nye forsyninger har ankommet Åseral. Vi ligger egentlig an til å ankomme Åseral på søndag, men da er jo butikken stengt. Vi valgte derfor å ta livet med ro å sjekket oss inn på Eiken Feriesenter. Her tar vi en hviledag i morgen, og fortsetter mot Åseral på søndag. Da kan vi plukke opp pakken mandag morgen. Vi har planlagt en rolig start på turen, slik at vi ikke går for hardt ut og får en smell nå med en gang.

Nå sitter vi å slapper av med en kald øl ser på noe dårlig tv.

Gamasjene må på

Giraffbeverens herjinger

Trær på kryss og tvers av stien

En stilig måte å frakte varer oppover heia

Avslapping på Eiken feriesenter


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.