30. april

English below ??⬇️

Vi kjørte fra Oslo lørdag morgen, først tok vi av og kjørte til Ljosland Fjellstove. Her satt vi igjen pulk og ski, også kjørte vi videre mot Lindesnes. Det ble to netter på Lindesnes Havhotell, med god mat og kos sammen med både Susanne sine og Anders sine foreldre. Dette var en skikkelig god start og det var fint å ta farvel på denne måten.

Vi fikk skrevet oss inn i boka til Fyrvokteren og snakket litt med en fra Fjell og Vidde før vi begynte mandag 30 april kl 12.00. Vi gikk ca 19km på 5 timer den første dagen, og det aller meste var på vei. Det startet å regne etter snaut to timer og det regnet hele resten av dagen. Den første leiren ble etablert i skogen på veien mot Fleseland.

Alt i alt en god start, været tatt i betraktning.

Værmelding for den første dagen

Drove from Oslo on saturday morning. On our way we stopped by Ljosland fjellstove and left our winter gear including skiies and pulk. We will pick this up in a weeks time. We had two sunny days at Lindesnes havhotell with both our parets. We really enjoyed having this quality time to say a proper goodbye.

At Lindesnes fyr we wrote in the lighthouse keeper’s book and suffered an endless foto shoot at our parents insistans. We finally left at 12.00 and had a good 19km hike. Half way thru the day it startet raining. We found a spot to pitch the tent by the forrest edge and ended the hike at 17.00.

Happy with the first Day despite the weather:)


9 kommentarer

Elin · 30. april 2018 23:06

God tur! Det blir gøy å følge dere 🙂

Mette · 1. mai 2018 00:24

Unge til sinns, spreke som få, følger dere hjerte, ut å gå.??‍♀️? Ønsker dere en riktig god tur.?

  Anders · 1. mai 2018 14:44

  Takk ?

Karina · 1. mai 2018 09:45

Savner dere allerede!! God tur<3

  Anders · 1. mai 2018 14:43

  Tusen takk. Du får komme å møte oss ?

Camilla · 1. mai 2018 13:00

Gleder meg til å sjekke denne siden altfor ofte!

  Anders · 1. mai 2018 14:44

  Vi får prøve å holde den oppdatert!

Elisabeth · 1. mai 2018 17:44

Johannes, Karen og jeg ønsker dere masse lykke til på ferden nordover. Tenker mye på dere. Johannes hilser veldig masse fra trampolina.

  Anders · 1. mai 2018 21:19

  Tusen takk, jeg tenker masse på dere også ? Hilsen Susanne

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.