11. oktober

I dag våknet vi til strålende sol, det varmet så vidt opp teltet og det er lenge siden sist. Vi fikk til og med ladet opp Anders sin mobil med solcellepanelet og det før vi startet dagens spasertur. Dagens høydepunkter var ikke mange, men Susanne fant en diger fjær langs veien. Vi tror det må være fra en havørn, men det er rein gjetting. Ellers hilste vi på den samme trailersjåføren flere ganger langs veien, det virket som han kjørte reinsdyr enten til vinterbeite eller slakteriet. Da han kjørte forbi oss gikk i alle fall nesa til Mons på høygir, men reinsdyr det fant han ikke. Mons fikk seg også en real omgang med børsten og selv om han stort sett syntes det er greit ble det en liten brytekamp på slutten.

Vi slo leir ved Sandvika og nok en kveld ble brukt til lesing, podcast og nordlystitting. Mons hadde en og annen raptus utenfor teltet og ville aller helst sove ute, men det ble det ikke noe av siden han sto å bjeffa på alle billysene som suste forbi i mørket.

Ørnefjær?

Anders rigger solcellepanelet på morran

Kveldens teltplass

Mons får seg en omgang med børsten


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.