7-8. oktober

Nå er det bare en etappe igjen av turen vår og den er planlagt å ta 5 dager. Vi har avtalt å møte foreldrene til Susanne den 15. oktober og har derfor god tid. Forholdene i fjellet er også krevende med en del snø, derfor har vi bestemt oss for å gå på asfalt resten veien. Alle disse tingene gjør at vi kommer til å cruise inn den siste etappen uten noe særlig slit eller stress. Vi regner med at det blir null problem å rekke ut på Knivskjellodden og så avslutte med Nordkapp etter det.

Som nevnt tidligere har liggeunderlaget til Susanne delaminerert. Heldigvis har vi fått låne ett liggeunderlag av Geir Otto Olsen her i Olderfjord og dermed er problemet helt ute av verden. Vi kan nå avslutte etappen varme og komfortable med skikkelig utstyr.

Dagene her i Olderfjord har som vanlig blitt brukt til å spise og kose oss. Når vi kommer hjem må vi nok bremse kaloriinntaket slik at vi ikke går på en smell.

Hotellet

Olderfjord


7 kommentarer

Berit · 8. oktober 2018 23:18

Vi har fulgt dere siden vi møttes på Cunojavre og nå er dere nesten i mål! Fantastisk artig! Heier på dere den siste biten!! Hilsen damene som går Norge på langs (og på kryss og på tvers).

  Anders · 9. oktober 2018 08:40

  Tusen takk! Lykke til videre med de planene dere har også.

  Anders · 14. oktober 2018 21:44

  Tusen takk! Dere har mye å glede dere til fremover. Vi kommer nok også til å gå litt mer på kryss og tvers de neste årene og kanskje vi krysser samme sti som dere en gang til! God tur ?

Elin · 10. oktober 2018 18:10

Ja, nå er målet like rundt hjørnet! Dere har planlagt godt, og det virker som at det meste har gått smertefritt! Litt vondter, men for en etappe dere har tilbakelagt! Utrolig imponerende!! Når gleder vi alle oss til få dere hjem igjen. Bloggen har vært kjempefin å følge, vi har lest alt! Mange artige opplevelser og fantastisk fine bilder. Det er nok bare litt som ligger her, vi får ta en fotoaften når dere har fått kommet i normal gjenge hjemme! God tur til Nordkapp ??

Ole og Sus · 11. oktober 2018 17:40

Held og lykke med sidste del. Vi har fulgt med på jeres spændende tur.
Pas godt på jer selv og Mons.

Geir Otto Olsen · 13. oktober 2018 11:44

God tur det siste strekket. Føret bedret seg ser jeg.
Kommer dere innom Alta kan underlaget leveres der.
Vi bor ikke langt fra Gargia fjellstue, og har en hundegård med 9 Alaska huskyer.
Hilsen Geir Otto
#gøngeshusky

  Anders · 13. oktober 2018 19:33

  Hei hei! Det har smeltet en del de siste dagene og føret er bedre. Vi har ikke bestemt oss om vi kjører til Alta eller Karasjok, men sier ifra i løpet av en dag eller to. Tusen takk for lån av underlag, Susanne har sovet som en stein ☺️

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.