12. september

I dag skal vi ha en hviledag og det skal bli godt. Vi har også fått noen brødskiver og litt pålegg så vi har litt ekstra mat å spise. Etter frokost satt vi opp teltet og tørka det i vinden. Teltstengene har blitt litt slappe i strikken så vi har klippet strikken og laget den litt kortere for å få det litt strammere.

På formiddagen kom en tysker som har gått helt i fra Spania og som vi har fulgt med på Instagram, alexwanderbursche. Han er en skikkelig lettpakker som sover rett på bakken og bruker en pusteteknikk for å holde varmen. Litt senere på dagen kom det tre andre Norge på langsere, Hauke Bendt, Arne Olav Oksnes og Lars Erik Moen. Disse startet litt etter oss og vi har hele tiden gått og ventet på at de skulle ta oss igjen. Alle sammen gikk videre mot Goldahytta siden de har ett litt strammere skjema enn oss.

Resten av dagen gikk med til å spise og kose oss og utover kvelden satt vi å skravla med to stykker som også var på hytta der. Vi hadde det kjempe hyggelig og la oss ikke før i 11 tida på kvelden.

Flott utsikt rett utenfor hytteveggen


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.