25. august

Vi spiste frokost i den store hytta sammen med den hyggelige familien vi møtte i går. Etter frokosten fikk vi med oss et stykke tørrkjøtt som vi kunne «gnæge» på til kvelds. Etter frokosten pakket vi sekkene våre å rydda oss ut av annekset. I dag er planen å gå forbi DNT hytta Skoaddejávre også legge oss i telt 25km unna Cuonojávrihytta. Dermed har vi bare 25km igjen til Katterat stasjon hvor vi kan ta toget inn til Narvik.

Da vi kom til Skoaddejávre var hytta allerde full, det var en familie på 4 og en ensom sveitser på hytta. Vi stoppet her for å tørke litt klær og spise litt nøtter. Det hadde regnet ganske heftig, men i løpet av kvelden skulle det bli litt bedre. Etter pausen gikk vi videre til demningen ved Gautelisvatnet, her fant vi en allright plass til teltet og krøp i soveposen. Det var dårlig vær stort sett hele dagen og en lite spennende dag alt i alt. Tørrkjøttet som vi fikk med oss ble dagens store høydepunkt og vi spiste det i teltet på kvelden. Mons fikk beinet som var igjen og syntes det var veldig godt!

Gikk en del på grusvei i dag

Pent vær tidlig på dagen, men regn resten. Humøret var i alle fall på topp!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.