17. august

Det ble en litt sen start i dag, vi var slitne etter gårsdagens strabaser. På morgenen var det også litt regn og vind som varte til litt utpå formiddagen og da frister det ikke alltid å stå opp. Mons fant spor etter reinsdyr og var super ivrig og til slutt møtte vi på noe få dyr også. Terrenget i dag var litt enklere enn de foregående dagene, det var litt flatere og enklere navigering da vi i hovedsak fulgte dalene. Ved lunsj hadde vi litt sol og kunne lade elektronikken vår med solcellepanelet, men det begynte å regne og da vi skulle gå videre glemte vi at vi hadde lagt panelet i regntrekket på sekken. Heldigvis datt det ikke ut før vi skulle slå leir. Teltet ble reist ved Sjnasjkasjavrre hvor vi fant en veldig fin plass med utsikt over vannet. Det ble også sol på kvelden og både vi og teltet tørket fint opp. Anders hadde lyst til å fiske, men stanga er sendt videre til Narvik for å spare vekt.

En av flere regnbuer i dag

Steinformasjon

Mons på sporet av reinsdyr

Litt sol nå og da, men regnet kom alltid like etterpå

Mons finner seg til rette i teltet


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.