11. august

Anders spiste egg og bacon til frokost, Susanne hadde super granola. På Mons ble det en og annen baconbit, noe som gikk rett ned. Etter frokost gjorde vi ikke så veldig mye. Vi hadde tv i hytta og fikk sett litt på EM, både golf, triatlon og friidrett. Team Ingebrigtsen gjorde reint bord! Det ble stort sett en slapp dag uten mye aktivitet, Mons sov stort sett hele dagen. Da vi var ute å luftet han var det derimot mer enn nok energi til å snuse rundt, og hilse på en flott husky litt lengre bort på campingplassen.

Til middag ble det Hamburger og rester fra tacoen i går. Resten av kvelden ble brukt til å se på youtube og tv samt spise godis og chips.

Rognan fjord camping ligger innerst i Saltdalsfjorden


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.