18. juli

Teltet ble i går slått opp slik at vi hadde skygge både på kvelden og om morgenen. Dermed fikk vi en relativt sval morgen i teltet, det var fortsatt veldig varmt, men vi klarte oss greit. Anders var trøtt og sliten og prøvde å snike til seg 5 minutter i lyngen, men fikk streng beskjed om å våkne opp.

Vi gikk avgårde ned mot Tunnsjø, her er det ikke mye og ta seg til. Butikken er stengt så vi gikk rett igjennom. Vi gikk av på grusveien mot Røyrvik og videre opp ved Limingruet. Oppover bakkene her var det så varmt og tørt at vi følte oss som ørkennomader. Det ble flere pauser og vi kom oss til slutt opp over fjellet og ned til Limingen. Her spiste vi lunsj ved noe vi tror er kraftverket. Det var i alle fall to inntak som lagde malstrømmer i vannet, så noe bading her ble det ikke.

Da vi var ferdige med lunsjen begynte det å blåse opp, det tordnet og regnet i 5 minutter også skinte sola igjen. Luftfuktigheten var høy og vi slo om takten for å rekke frem før det begynte å regne skikkelig. Det var meldt mye nedbør fra kl 18 og da er det jo greit å ha slått opp teltet.

Vi fant en ok teltplass inn på grusveien på andre siden av brua over Limingelva. Teltet ble slått opp i en fei, akuratt i tide før det høljet ned. Regnet kommer i noen skikkelige byger, men det skal vist bli bedre i morgen. Temperaturen skal også bli lavere og vi gleder oss veldig. I morgen når vi også Røyrvik hvor vi tar oss en hviledag. Da er planen å legge om den planlagte ruta gjennom Børgefjell, vi nå nok litt lengre øst for å unngå de bratteste partiene.

Grusveien bukter seg over fjellet

Malstrømmer i vannet

Mons tar seg en lur

Hvil i veikanten


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.