10. juli

Da vi våknet var det vindstille og ikke en eneste sky på himmelen. Fisken vaket i ett sett og det så ut til å være bra størrelse på den. Anders kastet noen kast før frokost, men uten resultat. Vi pakket sammen sakene våre og la i vei videre nordover i nasjonalparken. I dag har vi ingen sti av noe slag og følge så vi må være nøye på navigeringen, vi pleier å kalle dette for bushwacking.

Dagens rute går nordøst videre over Tverrfjella, over Flatfjellet, på øst og nordsiden av Imsdalsfjellet og videre ned til Fjelltjønna vest for Ismenningen. Vi aner ikke om dette er den beste veien, men vi kom i alle fall frem. Terrenget var preget av mange ufarbare vertikale skrenter, vann og eller kupert. Vi tok tida til hjelp og med flere pauser klarte vi å komme frem til tjernet vi hadde sett oss ut. Klokka var rundt syv på kvelden da vi var fremme og vi gikk snaut 20km. En relativt krevende dag både på grunn av terrenget og varmen. Anders bar kløven til Mons siste del av dagen.

Teltet ble slått opp kl 21:30, rett etter gikk sola ned

Middag

Vi finner veien gjennom fjellet

Mons undersøker en snøtunnel

Mange pauser i dag


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.