4. juli

Nok en morgen full av knott, ytterteltet var helt tjokka fullt og vi spiste frokost i innerteltet. Mygg, fluer, klegg og annet utøy er greit nok, men knotten er ikke god å ha med å gjøre. De er så mange og så små at det er umulig å bli kvitt alle sammen, ikke er de redd for myggspray heller. Vi fikk i alle fall pakket sammen sakene i en fei og kom oss avgårde med en gang vi hadde spist.

Dagens etappe var først en drøy mil på grusvei opp til Ferslia, en selvbetjent dnt hytte. Hytta var veldig fin og vi spiste lunsj og lada mobilene våre her. Flere og flere dnt hytter har solcellepanel og usb utgang eller 12v sigarettetenner slik at man kan lade diverse utstyr. Hytta var også godt tilrettelagt for hund, den kan være ute på plattingen eller i annekset. Vi vurderte å overnatte, men det ble bare et dagsbesøk.

Etter lunsj gikk vi inn på en merka sti mot Sandvika, her møtte vi en kar som skulle samme vei. Det er ikke mange vi har møtt som er ute på tur i fjellet, vi har stort sett gått alene hele veien. Vi så oss ut Langtjønna, øst for Øystre Sulsjøen, som ett fint mål for dagen. Det passet bra i forhold til antall kilometer også, og vi endte på 22km. Nede ved vannet fant vi en flott leirplass og vi lå og slappet av i sola. I kikkerten fikk vi også øye på flere reinsdyr.

I morgen bærer det videre mot Sandvika, og kanskje helt til den selvbetjente Bellingstua. Kanskje blir det en hviledag her på fredag.

Vannet til høyre er der vi slo leir

Meråkerfjella, ikke så høye men ett veldig flott terreng å gå i

Forsøkte noen få kast, nordavind og ikke ett eneste vak

Rudolf

Knotten mellom innerteltet og ytterteltet

Langs grusveien gikk vi forbi denne setra, de hadde funnet en stilig tyri


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.