22. juni

I dag er det meldt skikkelig møkkavær, da passer det bra med en hviledag. Teltplassen vi fant i går ligger fint i le, likevel kommer det noen skikkelige vindkast her og der, men vi velger å bli værende. Etter frokost gikk Anders og Mons en tur videre bortover grusveien. En snau kilometer borte ligger det en utedo som er åpen for alle. Den kommer godt med i det ufyselige været, ingen liker å sitte med rompa bar i snøstorm…

Dagen ble brukt til å spise godis, chips, nøtter og drikke iste. Vi var nede ved Dalholen i går, og der var det en butikk hvor vi handla masse greier på. Likevel skulle vi ønske det var mer godsaker å spise på. Det ble også litt høytlesning fra Helge Ingstad, radiolytting og litt podcast. Vi satt og hørte på litt lokale nyheter, det var en svenske som hadde fått en svær furu over panseret på bilen sin mellom Otta og Vågåmo. De snakka fælt om at det var problemet med uværet flere steder, og mange hadde mistet strømmen. Med ett kom det ei skikkelige vindkule, den dro løs hele forteltet og vi måtte bykse ut og holde ting på plass. Alle pluggene var godt ankret og vi hadde lagt steiner på toppen, likevel løsnet 8 av pluggene!

Utover kvelden roet været seg en del og sola tittet også såvidt frem. Det var kaldt og utrivelig ute så vi var stort sett inne i teltet. Fremover er det meldt varmere og penere vær, og det skal bli fint. Nå er vi lei av vinden som har herjet de siste dagene.

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.