11. juni

Etter en natt med veldig vekslende vær våknet vi til opphold. Etter frokost pakket vi sammen det dyvåte teltet og gikk videre mot Jotunheimen. Fjellene tårnet seg opp og vi fikk etterhvert en flott utsikt mot Uranostinden og flere andre tinder sør i nasjonalparken.

Lunsjen spiste vi ved Tyinholmen, her lå det søppel strødd rundt og Susanne måtte ringe å klage til eieren. Håper de får ordnet opp i svinestien sin, fordi det så virkelig ikke bra ut. Hytta var ikke åpen når vi var der, så vi satt oss ved ett bord på plattingen.

Etter lunsj gikk vi til Eidsbugarden og Fondsbu. Begge disse var også stengt og det var omtrent ikke folk å se. De eneste turfolkene møtte vi rett før vi gikk inn i nasjonalparken, og det var fire amerikanere. Ellers så vi ingen og det virket som vi var helt alene i Jotunheimen.

Mot slutten av dagen sjekket vi værmeldingen, den viste at det i slutten av uka skal bli uvær. Vi prøvde derfor å gå såppas langt at vi kunne nå Galdhøpiggen i løpet av onsdagen 13. juni. Målet ble derfor Olavsbu, men vi endte opp med å slå leir 3km før. Da var vi slitene begge to, i tillegg gikk vi rett på en fin teltplass. Totalt gikk vi snaut 25km i dag.

Susanne blir våt på beina

Jotunheimen! Er det Uranostinden vi ser?

En postkort varde

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.