24. mai

Vi sto opp tidlig og følte vi var effektive, men da vi så på klokka ved avreise var den alt blitt 07:30. Det er mulig vi har blingsa, eller vært så trøtte at vi ikke har oppfattet vår egen treghet. I alle fall ser det ut til at vi har brukt 2 timer på å stå opp, spise, pakke og komme oss avgårde.

Det ble ikke mange timene før sola spiste opp all skaren vi hadde tenkt til å gå på. Men vi fikk i alle fall gått 11km videre mot Sandhaug. Nå har vi slått leir rett ovenfor Besso ved Bessevatnet. Vi legger oss her og slapper av, og håper på at det blir kuldegrader i natt. Planen er nå å stå opp midt på natta, mellom 01:00 og 03:00 for å så gjøre unna en skikkelig etappe. Målet må være å komme seg minst 20km videre, altså ett sted mellom Sandhaug og Dyranut.

Vi slo opp tarpen og lagde gapahuk av teltet, det var godt med skygge for både to og firbeinte. Det er så innmari varmt midt på dagen nå, så det skal bli deilig å gå på natta. Solkremen har vi begynt å rasjonere på også, så den slipper vi å bruke i natt.

Mons slapper av i skyggen

Litt av noen snøskavler på Hardangervidda

Kategorier: Norge på langs

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.